Over ons

Ons verhaal

Toen bestuurder Hans Van den Daele in 1993 erkend werd als accountant en hij zijn kantoor alleen opstartte, had hij meteen een visie voor de toekomst: een duurzame partner worden voor ondernemers en een team creëren waarbij open communicatie en een horizontale structuur primeert. En zo geschiedde. Accountantskantoor Van den Daele in Brakel telt ondertussen 8 medewerkers die stuk voor stuk gepassioneerd zijn door cijfers en ondernemerschap en elk hun eigen specialiteit hebben. Een complementariteit waar elke klant baat bij heeft.

Een kantoor met een visie

Een goede boekhouder en accountant moet toegankelijk zijn voor iedereen, van de starter of kleine zelfstandige tot de zaakvoerder met 150 medewerkers. Elke ondernemer die vooruit wil en zijn keuzes met cijfers wil staven, is bij Accountantskantoor Van den Daele aan het goede adres. Elke samenwerking begint bij een verkennend gesprek, want die klik en vooral het wederzijdse vertrouwen is een vereiste. Een gesprek met de boekhouder zou immers iets moeten zijn om naar uit te kijken.

Het team van Van den Daele groeit met zijn klanten mee, of het nu starters of al meer ervaren ondernemers zijn. Zo telt ons cliënteel een dertigtal klanten die al meer dan twintig jaar op ons kantoor vertrouwen. We verdiepen ons dan ook graag in elke business en elke sector, zodat we in elke levensfase van het bedrijf correct en proactief advies kunnen geven.

over ons

Een team om op te bouwen

Acht medewerkers, acht expertises, acht sterke persoonlijkheden. Onze dossierbeheerders denken met hun klanten mee en houden van persoonlijk contact. Flexibiliteit is daarom één van onze vaste waarden. Als ondernemer geniet je één aanspreekpunt, maar krijg je er het voordeel van een uitgebreid team bij. Ons team is immers helemaal op elkaar ingespeeld en ondersteunt elkaar waar en wanneer nodig. Collegialiteit, een open sfeer en duidelijke onderlinge communicatie is waar het team voor staat.

Maak kennis met ons team

Hans

Sandra

Matthieu

Eveline

Inge

Fran

Ellen