Diensten

Accountancy

Als ITAA-gecertificeerd accountant zijn wij wettelijk erkend om je boekhouding te voeren én te controleren. Dat betekent dat we zowel alle aankoop- en verkoopfacturen inboeken (indien gewenst), maar ook dat we de jaarrekening opstellen en ervoor zorgen dat je wettelijk in orde bent met alle boekhoudkundige en administratieve formaliteiten.

accountancy

Wat je van je accountant mag verwachten

Een accountant is verantwoordelijk voor jouw boekhouding en dus het inboeken van facturen, maar zal daarbovenop ook je jaarafsluiting verzorgen en allerlei analyses en rapporten voor je opstellen.

Een accountant neemt dus diverse taken op zich:

   • jaarrekening opstellen
   • fiscale aangifte doen
   • maand- of kwartaalcijfers voorbereiden, controleren en met jou bespreken
   • btw-aangifte opstellen en indienen
   • advies geven op maat van je bedrijf

Het team van Accountantskantoor Van den Daele bestaat uit … gedreven accountants. Zaakvoerder Hans is daarbovenop gecertificeerd fiscaal accountant. Hoewel het hele team zich over jouw dossier buigt wanneer nodig, krijg jij als ondernemer één aanspreekpunt voor je volledige dossier.

 

 

Maak vrijblijvend kennis

Een goede klik is belangrijk. Een eerste verkennend gesprek is zowel voor jou als voor ons essentieel om te zien of er een match is. Je accountant moet immers een vertrouwenspersoon zijn die jou en je bedrijf goed aanvoelt. Eens kennismaken?

Plan een kennismakingsgesprek in