Diensten

Startersbegeleiding

Je hebt zin om je eigen zaak op te starten. Dat kunnen we alleen maar aanmoedigen! Toegegeven, er komt wel veel bij kijken en soms kan het zelfs een beetje eng zijn. Je hebt immers je handen vol, moet aan zoveel dingen denken en neemt enig risico … Heb je al nagedacht over wie je zal aanstellen als boekhouder en accountant? Ook dat is een belangrijke keuze die je als starter moet maken. Je kan uiteraard ook gewoon bij ons aankloppen voor meer en vrijblijvende informatie om te starten als zelfstandige.

 

startersbegeleiding

Hoe kies ik een goede accountant?

De juiste partner kiezen is essentieel om je boekhouding zorgeloos uit handen te kunnen geven. Sta daarom even stil bij wat jij van je boekhouder verwacht. Over welke topics wil je advies kunnen inwinnen en welke boekhoudkundige taken wil je zeker aan je boekhouder of accountant overlaten? Bij de meeste kantoren kan je gratis een verkennend gesprek inplannen. Neem je verwachtingen mee en toets af of de accountant die voor je zit deze kan inlossen. Ook bij ons kan je vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen.

Ik wil graag kennismaken

 

Kwaliteitsvolle partnership en proactief advies

Bij een opstart komen heel wat administratieve formaliteiten kijken. Er moeten ook veel keuzes gemaakt worden: ga je voor een eenmanszaak of vennootschap, start je in bijberoep of meteen in hoofdberoep en hoeveel sociale bijdragen betaal je best? Geen zorgen, we begeleiden je graag van bij het prille begrip. ‘Te kleine klanten’, dat staat niet in ons woordenboek. We willen er zijn voor élke gedreven ondernemer met groeiambities. Het team van Accountantskantoor Van den Daele gaat het avontuur graag met je aan en groeit met je mee.

(Zo goed als) altijd bereikbaar

Overdag ben je bezig met je zaak. Dat is logisch. Je wil je vragen dus ook kunnen stellen buiten de kantooruren. Hoewel wij als kantoor uiteraard niet dag en nacht bereikbaar kunnen zijn, stellen we ons wel flexibel op. Een dringende vraag buiten de kantooruren? Het kan én het mag.

Accountancy en boekhouding voor elke sector

Van kmo’s, zelfstandigen en vrije beroepen tot particulieren en verenigingen … Ons kantoor heeft een jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende sectoren en types onderneming.  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbare en toegankelijke partner die zich vol passie en kennis van zaken met jouw bedrijfscijfers bezighoudt? We maken graag vrijblijvend kennis!

Maak een afspraak