Diensten

Juridisch

Een juridische vraag? Dan is Accountantskantoor Van den Daele graag je eerste aanspreekpunt. We geven je eerstelijnsadvies en verwijzen je door naar een betrouwbare juridische partner wanneer nodig. Zowel voor vragen die vallen onder sociaal en fiscaal als handels- en vennootschapsrecht.

Ik heb een vraag

 

Interne en externe juridische expertises

Als accountantskantoor willen we een partner zijn voor ondernemers. Het is dan ook niet de bedoeling dat je slechts met een beperkt aantal vragen bij ons terechtkunt. Daarom zorgden we voor diversiteit in ons eigen team en een sterk extern netwerk. Stel ons al je juridische vragen, of ze nu over HR of verzekeringsfondsen gaan, of over successierechten, huurwetgeving of contracten. We doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen en zullen de juiste partijen inschakelen als dat nodig is.

juridisch

Accountants zijn geen advocaten of juristen

Hoewel een accountant geen juridische achtergrond heeft, heeft hij wel een juridische basiskennis dankzij zijn opleiding in verschillende rechtstakken. Je kan dus zeker eerstelijnsadvies van je accountant verwachten. Accountantskantoor Van den Daele investeerde de voorbije jaren, en nog steeds, sterk in een netwerk van experten, zodat we onze klanten bij elke vraag kunnen helpen.

Op zoek naar een betrouwbaar en communicatief boekhoudkantoor?

Als boekhoud- en accountantskantoor dragen we een kwaliteitsvolle samenwerking hoog in het vaandel. Als je op zoek bent naar een (nieuwe) accountant, dan maken we graag eerst vrijblijvend kennis om te zien of er een match is en om te luisteren naar je verwachtingen en noden. Tot binnenkort?

Ik wil graag kennismaken