Diensten

Fiscaliteit

Wanneer ondernemers fiscale optimalisatie horen, krullen hun mondhoeken omhoog. Maar bij het woordje ‘fiscaliteit’ is het net het tegenovergestelde. De Belgische fiscaliteit is immers een kluwen van wetten en regels, en zonder een grondige kennis van zaken zie je misschien wel bepaalde regels of fiscale incentives over het hoofd. Gelukkig zijn onze accountants gepassioneerd door fiscaliteit en kennen ze de kneepjes van het vak.

 

Fiscaliteit

Wat houdt fiscaliteit in?

Onder de noemer ‘fiscaliteit’ vallen heel wat zaken. Bij Accountantskantoor Van den Daele is elke medewerker onderricht in elk fiscaal domein. Generalisten, dus. En dat is in jouw voordeel, want zo zijn wij van alle markten thuis om eerstelijnsadvies te geven. Voor erg specifieke cases doen we een beroep op gespecialiseerde externe partijen.

Fiscaliteit omvat onder meer:

   • personenbelasting
   • vennootschapsbelasting
   • registratie- en successierechten
   • internationale fiscaliteit

Als accountantskantoor geven we zoveel mogelijk advies binnen onze eigen kennis en kunde, en zetten we in op een sterk netwerk van specialisten om je te kunnen doorverwijzen wanneer nodig.

Fiscale optimalisatie

Het doel van fiscale optimalisatie is minder belastingen betalen. Daarvoor heb je een partner nodig die van aanpakken weet, die met je meedenkt en begrijpt waar jij als ondernemer mee bezig bent. En daar stopt het niet. Ook je privésituatie kan een belangrijke rol spelen bij de fiscale optimalisatie van je bedrijf. Accountantskantoor Van den Daele investeert daarom graag tijd in het opbouwen van een persoonlijke relatie met elke klant, voor een optimaal resultaat op het einde van de rit. Maak gerust vrijblijvend kennis.

Ik wens een verkennend gesprek