Diensten

Diensten

Als accountantskantoor willen we er zijn voor de ondernemer, in elke fase en op elk moment van zijn ondernemerschap. Ons team staat dan ook voor je klaar, van opstart tot eventuele overname of stopzetting van de activiteiten, en uiteraard alles daartussenin. Ontdek onze diverse gespecialiseerde diensten en aanpak.

Een vraag of graag eens vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

 

 

Startersbegeleiding

Accountancy

Fiscaliteit

Juridisch

Financieel

Audit

Overdracht en stopzetting

Bijzondere mandaten

Onze aanpak

Een verkennend en vrijblijvend kennismakingsgesprek, daarmee starten we. Even polshoogte nemen en zien of er een match is, want dat vinden wij als accountantskantoor heel belangrijk. Een afspraak met je boekhouder zou immers iets moeten zijn om naar uit te kijken, en dat kan enkel als er wederzijds vertrouwen is. Wanneer de samenwerking wordt opgestart, zitten we geregeld en proactief samen om dieper in te zoomen op je activiteiten, je cijfers en je plan voor de toekomst. Op naar een inspirerende wisselwerking!

Ik wil graag kennismaken

 

diensten

Onze meerwaarde

Accountantskantoor Van den Daele staat voor kwaliteit, flexibiliteit en communicatie. Digitalisering niet te vergeten. De softwareleveranciers met wie we samenwerken hebben we dan ook met zorg geselecteerd, zodat we jou de nodige digitale oplossingen kunnen bieden, afhankelijk van je noden. Op basis van je wensen bepalen we ook hoe vaak we samenzitten en op welke manier we samenwerken. Daarnaast waarderen bestaande klanten onze proactiviteit. Een persoonlijk gesprek betekent immers heel wat diepgaande vragen, zodat we een correct en holistisch beeld krijgen van je bedrijf en je activiteiten. Alleen zo kunnen we met je mee denken over je prioriteiten, belangrijke beslissingen en toekomstplan. Tot slot is ook ons grote externe netwerk waar we al jaren aan bouwen een grote meerwaarde.

Is het een match?

Wederzijds vertrouwen is essentieel, voor jou, maar zeker ook voor ons. Daarom plannen we steeds eerst een kennismakingsgesprek met je in, zodat we kunnen aftoetsen of de klik er is. Daarna gaan we over tot een concreet voorstel, afgestemd op jouw noden. Je kan niet alleen voor financieel advies en je boekhouding op ons rekenen, maar ook voor fiscale vraagstukken of startersbegeleiding.

Ontdek onze diensten

accountant

Onze meerwaarde? Flexibiliteit!

Een accountant werkt vooral achter de schermen, maar ook wanneer de nood het hoogst is, staan wij voor je klaar. Wij zetten hard in op flexibiliteit. Een dringende vraag of noodgeval buiten de kantooruren? Je bedrijf staat nooit stil, dus als accountants geloven we niet echt in een 9-to-5-mentaliteit. Op ons kan je bouwen en vertrouwen.

“ELKE ZELFSTANDIGE
HEEFT NOOD AAN EEN
ALERTE ACCOUNTANT”